Рецепти наших читачiв

16 ноября 2013 | Поради та рецепти | 1 комментарий | №46(920)

ЗАПЕЧЕНА КАЧКА З ГРЕЧКОЮ

Тетяна Марківна НЕРОЗЯ від Тетяни Марківни НЕРОЗІ пенсіонерки з Комишів

- Взагалі полюбляю качку готувати з різними продуктами, наприклад яблуками або капустою. Проте улюблений компонент – гречка. Тому залюбки поділюся з читачами «Роксолани» смачненьким рецептом.

Гречку промити, покласти в каструлю, залити теплою, підсоленою водою та дати настоятися 30 хвилин. Качку промити, обсушити, обмазати всередині і зовні майонезом, перцем, часником та сіллю. Нафарширувати качку гречкою але не щільно. Зашити шов кулінарною ниткою або заколоти зубочистками . Качку викласти в рукав для запікання та готувати в духовці 1- 1,5 години.

Смачного!

 



Комментарии (1)

 

  1. Татьяна пишет:

    Вкусно. Понравилось всей семье. Спасибо!

Добавить комментарий

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: