Рецепти наших читачів

30 ноября 2013 | Поради та рецепти | Нет комментариев | №48(922)

АНЯ ЯКУБЕНКО«ДОМАШНЄ ПЕЧИВО» ВІД МЕДИЧНОЇ СЕСТРИ АНІ ЯКУБЕНКО

- Цей рецепт простий, і незважаючи на те, що інгредієнтів не багато, печиво виходить смачне, хрустке, розсипчасте і ніжне.

Борошно 500-600 г, вершкове масло 200 г, цукор 180 г, вершки, сметана або йогурт 3 ст.л., яйця 2 шт., пакетик ванілі, розпушувач для тіста 1 ч.л., щіпка солі.

Яйця розтерти з цукром. Додати трохи солі, ваніль, вершки, розпушувач і розтоплене вершкове масло. Все добре перемішати, додавати потроху борошно, замішуючи тісто. Борошно важко розрахувати точно, але як тільки ви відчуєте, що тісто перестало липнути до рук і набуло пластичність, борошна не додавайте. Розкачати тісто тонким шаром, нарізати печиво ножем або вирізати формочками. Наколоти кожне печиво виделкою, щоб воно не змінювало форму при Випікати печиво на сухому листі, приблизно хвилин 15-20.

До речі, печиво можна прикрасити за бажанням — кремом, розтопленим шоколадом або будьяким густим джемом.

Смачного!

 



Добавить комментарий

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: