Поради наших читачів

25 января 2014 | МИ ЗАПИТАЛИ | Нет комментариев | №4(930)

Катерина Яківна Савченко 50 років живе у Комишах. Працювала і телятницею, і дояркою, і техпрацівницею. Розповідає, що у вільний час раніше любила вишивати, в’язати. Але тепер основне хобі це пісні. І доказом того є ансамбль «Надвечір’я», в якому Катерина Яківна співає вже більше 10 років.

Катерина Савченко із задоволенням поділилась кухонними порадами для молодих господинь:

Катерина Яківна Савченко - Якщо ви хочете, щоб ваші борошняні вироби були найсмачнішими, то ви повинні знати , що у тісто, яке ви готуєте на соді, молоко потрібно підливати тільки холодним, а не теплим, як багато хто з господинь звик. Якщо ж замішуєте тісто для пирогів, булочок, борошно сипте в рідину, а для млинців, оладок, бісквіта, навпаки, спочатку рідину вливайте в борошно. Якщо ви готуєте щось із дріжджового тіста, то його краще брати вологими руками. Для цього я сталю біля себе чашку з водою і періодично вмокаю туди руки – таким чином тісто не прилипає до рук.

 

 



Добавить комментарий

 

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: