Поради наших читачів

28 декабря 2014 | МИ ЗАПИТАЛИ | Нет комментариев | №52(978)

Секрети пухких вареників від Ніни Мусієнко

Н.МусиенкоЗнайомі Ніни Василівни говорять, що ніхто так не вміє ліпити вареники як вона, тому й іноді просять навіть повести майстер клас.

- Секрет вареників у тому, що готую їх на дріжджах, свіжому молоці і обов’язково на пару. Всілякі пароварки не визнаю. Каструлю обв’язую марлею і накриваю випуклою кришкою. Варити слід від 3 до 5 хвилин в залежності від начинки. Треба слідкувати, щоб вареники не переварились. Для цього не слід робити дуже тонке тісто. Час від часу треба перевіряти чи готова страва. Якщо тісто прозоре і зморшкувате, значить ви прогавили і вареники переварились. Тому швидко зачерствіють. Якщо ж ви зробили все правильно, то такі вареники залишатимуться пухкими навіть на наступний день.

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: