Мій досвід: сібрайт сріблястий

3 мая 2015 | ЖИВИЙ КУТОЧЕК | Нет комментариев | №17(996)

Н.Д.НочевнаНіна Дмитрівна НОЧЕВНА з Глухова тримає в своєму господарстві вісім видів курей. Серед них найбільшою любов’ю у неї користуються сібрайти – мініатюрні красені із задиристим характером:

- Тільки подивіться на півника – такий оригінальний, довірливий, майже ручний карлик. У мене є сібрайти і сріблясті, і золотисті. Їдять вони те ж саме, що і кури великих порід. Я своїм курочкам даю також і молочка, кислячок, сир, обрат, пшеничні висівки, картоплю, свіжу моркву і харчові відходи, пекарські дріжджі. А найголовніше – вони люблять тепло і бояться холоду, тому взимку треба тримати сібрайтів у теплому сараї, – ділиться своїм досвідом глухівчанка.

А ще Ніна Дмитрівна зауважила таку особливість сібрайтів: їх можна тримати 3-4 роки, а не один, як більшість інших порід. Якість м’яса при цьому не страждає. А нести яйця вони починають у півроку 29 квiтня – Мiжнародний день танцю

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: