Рецепти наших читачів: Юлія Борисенко

27 августа 2015 | Поради та рецепти | Нет комментариев | №34(1013)

Среди любимых заготовок на зиму консервированный болгарский перец занимает лидирующее место, и не зря. Овощ этот очень полезный и мы предлагаем вам несколько замечательных рецептов консервации

Фаршировані перець і кабачки

Інгредієнти:
Молоді кабачки розрізати на частини сантиметрів по чотири-п`ять і з одного боку вибрати чайною ложкою м`якось,щоб залишилося денце. Зробіть фарш із свинини, можна додати яловичину, засмажку з цибулі на салі. Начиніть кабачки цим фаршем та викладіть їх на глибоку сковорідку. Окремо приготуйте соус із томатної пасти чи перекручених на блендері помідорів, підсмаженої моркви, потертої на крупну терку, та цибулі. Поперчіть, посоліть і залийте цим соусом кабачки. Запікайте в духовці хвилин 40. За 5 хвилин до готовності зверху полийте сметаною. Таким чином можна приготувати перець. Смачного вам!

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: