Манні секрети від Алли Мартиненко

16 октября 2015 | Поради та рецепти | Нет комментариев | №41(1020)

- Якщо фарш для котлет або для будь-якої іншої страви виявився дуже рідким або жирним, замість розмоченої булки можна додати суху манну крупу. Вона додасть страві додаткову пишність, а смаку її в страві не буде відчуватися. Також не буде зайвим замінити манною крупою борошно в капустяних та морквяних котлетах. Я помітила, якщо форму для випічки посипати не панірувальними сухарями, а манкою, то пиріг від цього тільки виграє – вийде гарна хрустка скоринка. Котлети або пиріг з печінки з додаванням манної крупи не доставлять клопоту при смаженні. Проте рідкий печінковий фарш повинен трохи постояти, щоб манна крупа в ньому набухла.

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: