Поради наших читачів: Хитрощі від Лілії Зоренко

24 октября 2015 | Поради та рецепти | Нет комментариев | №42(1021)

- Цілий лимон я довго зберігаю (може зберігатися місяцями, не втрачаючи запаху, смаку і соковитості), помістивши його в скляну банку, заливаю холодною водою, чим-небудь придавлюю, щоб він був повністю покритий, і ставлю в холодильник. Потрібно тільки частіше міняти воду.

Щоб шкірка не лопалася при варінні картоплі в мундирі, я додаю у воду кілька крапель оцту.

Також я не викидую насіння від солодкого перцю при готуванні. Збираю їх і висушую. Взимку додаю у їжу. Насіння перцю, до речі, містить більше корисних речовин, ніж сам перець, і надають стравам чудовий аромат. Так само можна вчинити й з іншим пряним насінням.

ЛІЛІЯ ЗОРЕНКО: «Якою б досвідченою не була господиня, бувають ситуації, коли і їй будуть корисними певні поради з кулінарії або ведення господарства. Сподіваюся, що мої кухонні секрети стануть Вам у нагоді».

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: