Кафе “Дворик” презентує нові страви

13 ноября 2018 | КАФЕ "ДВОРИК" | Нет комментариев |

А ми продовжуємо готується до новорічних свят,і ось Вам новинка нашого авторського меню!!Цей шедевр називається – ” свинячий ескалоп в беконі під ніжним мусом з сублімованого буряка».Поспішайте спробувати цю страву, вона не залишить Вас байдужим і Ваших гостей.Якщо ви хочете відсвяткувати новорічні свята смачно і яскраво то тоді Вам сюди!Поспішайте забронювати кращі дати і кращі місця.Ми приготували для Вас багато новинок і сюрпризів!Тел. 0660572068

 

 



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: