Є. Сергієнко, Д.Кривенченко,
учениці 10-Б. шк.№3

РІЗДВЯНІ ПРЯНИКИ

На 10 штук пряників (по 100 – 120 г) Вам знадобиться

Для тіста: – 350 г цукру;- 80 г маргарину;- 90 г повидла;- 100 мл молока або кефіру;- 0,7 г соди; – 560 г борошна.

Змішайте всі інгредієнти, замісіть круте тісто. Розкатайте тісто, виріжте пряники у формі ялинки, дзвіночка, Діда Мороза тощо. Випікайте у добре розігрітій духовці при температурі 200-220 градусів до готовності.

Для глазурі: збиті білки з цукровою пудрою та спеціальними барвниками.



Добавить комментарий

 

 

Архів сайту по місяцям:

Архів сайту по рокам: