БАКЛАЖАНИ З ПЕРЦЕМ ВІД ОЛЬГИ ПЕСТОВОЇ

3 сентября 2016 | ПОРАДИ ТА РЕЦЕПТИ | Нет комментариев | №35(1066)

-Для приготування такої заготовки на зиму, вам потрібно стерильні банки, дві сковорідки і однакову кількість баклажан і солодкого перцю.

Спочатку приготуйте заливку: змішайте разом 100 г оцту, 50 г солі і 200 г цукру. Баклажани поріжте кружальцями, перець – скибочками. Смажте одночасно синенькі на одній сковорідці, перець – на іншій. На дно банки кладете 4-5 зубчиків часнику, а потім вкладаєте пошарово смажені баклажани і перець, кожен шматочок яких вмочуючи у заливку. Такої кількості заливки вистачає на 3 літрових банки. Закатувати без стерилізації. Смачного!

 



Добавить комментарий