Тертий пиріг від поштарки з Груні Світлани Тунік

30 октября 2016 | Советы и рецепты | Нет комментариев | №43 (1074)

КОЛИ НАСТУПАЮТЬ ОСІННІ ХОЛОДИ ТА Й ВЗИМКУ, Я ЧАСТЕНЬКО ПЕЧУ «ТЕРТИЙ ПИРІГ». ЦЕЙ РЕЦЕПТ СТАЄ В НАГОДІ, КОЛИ ГОСТІ ВВЕЧЕРІ ЗБИРАЮТЬСЯ ЗАВІТАТИ НА ЧАЙ ЧИ КОЛИ Я ХОЧУ У ВИХІДНИЙ ДЕНЬ ПОБАЛУВАТИ РОДИНУ СМАЧНЕНЬКОЮ ДОМАШНЬОЮ ВИПІЧКОЮ.

Інгредієнти: 250 гр. маргарину, 3 яйця, 1 ст. цукру, 1 пачка ванільного цукру, борошно.

Маргарин розтопити, додати інші інгредієнти та муку, щоб тісто стало крутим. Прибрати на годину до холодильника. Потім натерти тісто на крупну тертушку на деко, змазати густим повидлом чи покласти яблука, сливи, зверху натерти іншу половину тіста та випікати у духовці протягом 20-30 хвилин при температурі 180 градусів.

Приємного чаювання довгими осінніми вечорами!

 



Добавить комментарий