Запечені реберця з медом ( рецепт від читача )

20 декабря 2017 | БЛОГИ, ПОРАДИ ТА РЕЦЕПТИ | Нет комментариев |

Запечені реберця з медом

Приготування:
1. Наріжте ребра. Якщо вони товсті, то по кожній кісці, якщо тонкі – через 2 – 3 кістки.
2. Покладіть нарізані ребра в окріп, додайте лаврове листя, сіль, духмяний та чорний перець. Варіть до м’якості. Ребра не повинні стати занадто м’якими та розвалюватись.
3. Дайте охолонути в цьому бульйоні. Якщо не маєте стільки часу, дістаньте та дайте охолонути в іншому посуді, але під кришкою, щоб ребра не обвітрились. Дуже зручно варити ребра за день до приготування.
4. Якщо мед дуже густий, трохи розтопіть його. Змішайте мед, гірчицю, гострий і солодкий перець, додайте 1 ст. л. бульйону. Усе ретельно перемішайте.
5. Ретельно обсушіть ребра, промокніть їх паперовим рушником.
6. Обмажте ребра із соусом зі всіх боків, користуйтеся кондитерським пензлем. У залишки соусу додайте 1 – 2 ст. л. олії . відкладіть.
7. Розкладіть ребра на решітку, під яку підставте деко, щоб сік стікав на нього. Поставте в розігріту до 190?С духовку. За 15 – 20 хвилин, коли соус на реберцях схопиться скоринкою, змастіть реберця залишками соусу, змішаного з олією. Змащуйте кожні 7 – 10 хвилин, запікайте,поки не з’явиться скоринка.

Інгредієнти:
• 1 кг свинячих реберець
• 70 г меду
• 1 ч. л. солодкого меленого перцю
• ? ч. л. гострого перцю
• 1 ч. л. гірчиці
• 1 ч. л. чорного перцю горошком
• ? ч. л. духмяного перцю горошком
• 3 шт. лаврового листя
• Сіль
• 2 ст. л. олії

 



Добавить комментарий